Een eigen kijk

U wilt gewoon goed geknipt worden, perfect gekleurd en stralend de deur uit gaan. Maakt het dan uit dat wij bij Claar zoveel plezier en voldoening uit ons werk halen... ik denk het wel. Want vanuit dat plezier kunnen we net iets meer geven: meer sfeer, meer persoonlijke aandacht en betrokkenheid, meer verwennerij, zoals een hoofdhuid- en soms ook handmassage en een fijne kop thee of een fraaie kop koffie. Zo maken we er iets speciaals van.


Kapper%20voor%20krullen%20den%20bosch
aveda kapper-13
Schilderij oog

Koffie, thee...

Het is niet anders; zeker als je wilt kleuren ben je vaak best een tijdje binnen bij ons. Daarom proberen we het altijd gezellig te maken. Met koffie en thee, bloemen, leuke magazines en fijne gesprekken.


Schilderij oog

Contact

Een afspraak maken bij ons kan telefonisch of via de app. Gebruik de volgende nummers:

06-18522214

Omdat we als we met klanten werken geen telefoon opnemen, moeten we vaak terugbellen. Je mag er op rekenen dat we dat doen.


Melissa

De beste merken natuurlijk

Omdat we niet alleen om jou geven, maar ook om de wereld, gebruiken we de natuurlijke producten van Aveda. Zelfs de kleuringen van Aveda zijn 96% natuurlijk. Dat doet niemand ze na. Samen met Aveda hebben we maandelijks acties die de wereld een beetje beter maken en ondertussen werken we ook gewoon heel graag met de verzorgende producten voor huid en haar van Aveda en met de kleuringen die we voor iedereen speciaal samenstellen. 

Naast Aveda gebruiken we de al even natuurlijke producten van I.C.ON. en Oway

Melissa
Aveda2.jpeg
Claar aveda-8
Melissa
Lifestyle.jpeg
aveda kapper-16

> Salon Claar | Boterweg 6 | ’s-Hertogenbosch | 06-18522214