Oway

Oway | biologisch | 100% zuiver | heerlijk geurend

Oway is het Italiaanse merk haarverzorging dat gebruik maakt van 100% zuivere, biologisch-dynamisch geteelde planten en essentiële oliën.
Pure oliën, harsen, waxen, boter en verzachtende ingrediënten van plantaardige oorsprong zorgen voor voeding en bescherming van het haar.
De producten zijn gegarandeerd 100% vegan (behalve de precious wax vanwege bijenwas en de producten in de moisturizing lijn vanwege honing).

oway

Natuurlijk

De producten van Oway zijn geparfumeerd met een mengsel van zorgvuldig gemengde etherische oliën. Oway is - net als Salon Claar - van mening dat het gebruik van gezondere, natuurlijke niet chemisch behandelde ingrediënten gezonder is voor ons lichaam en ons welzijn, en bovendien de kwaliteit van het leven verhoogt.Haren

Contact

Een afspraak maken bij ons kan telefonisch of via de app. Gebruik de volgende nummers:

06-18522214

Omdat we als we met klanten werken geen telefoon opnemen, moeten we vaak terugbellen. Je mag er op rekenen dat we dat doen.


Een (h)eerlijk merk

In de producten van Oway worden ingrediënten gebruikt die in Italië worden gekweekt en ter plekke verwerkt, maar ook gewassen uit ethisch beheerde bossen in Brazilië, Australië, Indonesië en Afrika. Het zaaien, telen, oogsten, verwerken en het distilleerproces vindt plaats zonder het gebruik van chemische stoffen, met respect voor de planten en het milieu.

We werken heel graag met Oway in onze salon. De producten hebben een eerlijke achtergrond en zijn fijn om mee te werken. Ook thuis. Daarom zijn veel van de producten ook in de salon te koop.

Lifestyle
Knipgerei

Oway in het kort

DUURZAAM
FAIR TRADE
100% RECYCLEBAAR
100% NATUURLIJKE WERKZAME INGREDIËENTEN
DIERPROEFVRIJ
BIODYNAMISCH

placeholder image
placeholder image
placeholder image

> Salon Claar | Boterweg 6 | ’s-Hertogenbosch | 06-18522214