Aveda

Aveda biedt uitgebreide product lijnen, bestaande uit Aveda Hair Care, Body Care, Skin Care, make-up en lifestyle producten, als ook de unieke Pure-Fume ™ aroma’s. Bij Claar werken we graag met Aveda. Zeker niet alleen omdat de filosofie van het merk zo goed past bij de onze. Maar ook omdat het producten zijn waarmee we je stralend de deur uit laten gaan. De kleuringen zijn prachtig, we werking is mild en de geuren zijn fantastisch.
Sinds 1999 heeft Aveda dankzij de passie van salons zoals Claar en de cliënten, meer dan 50 miljoen dollar ingezameld om organisaties te ondersteunen die direct een positieve invloed hebben op de klimaatverandering. 

Aveda

Botanisch

Aveda is een wereldwijd bekend cosmeticamerk met natuurlijke verzorgingsproducten voor huid, haar en make-up. AVEDA is een botanische productlijn. Alle verzorgingsproducten zijn gemaakt van pure bloemen- en plantenextracten. AVEDA wil daarmee schoonheid, milieu en welzijn verbinden. AVEDA is vanuit overtuiging altijd een dierproefvrij merk geweest.

Haren

Krullen stijl golvend
Haren

Maak een afspraak

Een afspraak maken bij ons kan telefonisch of via de app. Gebruik het volgende nummer:

06-18522214

Omdat we als we met klanten werken geen telefoon opnemen, moeten we vaak terugbellen. Je mag er op rekenen dat we dat doen.

Voor elke type haar een product

Aveda heeft een enorm brede productlijn, met voor ieder haartype het juiste product. Neem bijvoorbeeld de Be Curly-productlijn, speciaal voor mensen met een mooie krul. De Be Curly producten versterken krullen en golven en voorkomt dat het haar pluist. De producten bevatten organische olie van babassu noten, en tarwe-proteïne. Limoen, citroen, sinaasappel en bergamot zorgen voor een heerlijk fris aroma aan de gehele lijn van Be Curly.

De lijn bevat een vierstappensysteem, dit betekent dat bij gebruik van de vier producten uit de Be Curly u maximaal resultaat heeft voor uw haar.  

Lifestyle
Knipgerei

Zorgen voor jou én de wereld

Omdat we niet alleen om jou geven, maar ook om de wereld, gebruiken we de natuurlijke producten van Aveda. Zelfs de kleuringen van Aveda zijn 96% natuurlijk. Dat doet niemand ze na. Samen met Aveda hebben we maandelijks acties die de wereld een beetje beter maken en ondertussen werken we ook gewoon heel graag met de verzorgende producten voor huid en haar van Aveda en met de kleuringen die we voor iedereen speciaal samenstellen.

Aveda biedt haarverzorgingsproducten en cosmetica met een goed verhaal. Maak er ook jouw verhaal van.

Knipgerei
Knipgerei
Knipgerei
Knipgerei
Knipgerei
Knipgerei

> Salon Claar | Boterweg 6 | ’s-Hertogenbosch | 06-18522214