Salon Claar, álle aandacht voor jouw haar (en even veel aandacht voor jou)

U wilt gewoon goed geknipt worden, perfect gekleurd en stralend de deur uit gaan. Maakt het dan uit dat wij bij Claar zoveel plezier en voldoening uit ons werk halen... ik denk het wel. Want vanuit dat plezier kunnen we net iets meer geven: meer sfeer, meer persoonlijke aandacht en betrokkenheid, meer verwennerij, zoals een hoofdhuid- en soms ook handmassage en een fijne kop thee of een fraaie kop koffie. Zo maken we er iets speciaals van.

En omdat we niet alleen om jou geven, maar ook om de wereld, gebruiken we de natuurlijke producten van Aveda. Zelfs de kleuringen van Aveda zijn 96% natuurlijk. Dat doet niemand ze na. Samen met Aveda hebben we maandelijks acties die de wereld een beetje beter maken en ondertussen werken we ook gewoon heel graag met de verzorgende producten voor huid en haar van Aveda en met de kleuringen die we voor iedereen speciaal samenstellen.

We merken dat het nog steeds een beetje drukker wordt bij Claar Haar. Naast salon eigenaar en Top-stylist Clarina van Oort staan daarom inmiddels ook Top-stylist Marit Peters en Haar&Kleur Stylisten Laura en Melissa in de zaak. Je merkt dat hier een team staat, dat er samen iets moois van wil maken. Samen bezoeken we geregeld workshops en trainingen om kennis te nemen van de nieuwe trends en kniptechnieken en weten we een vertrouwde sfeer te creëren om je keer op keer te verrassen.

Zoals jij meer bent dan iemand die geknipt moet worden, zo is Claar meer dan een kapper: hier vind je namelijk een kleine winkel met sfeervolle lifestyle-producten en cadeaus. Om het thuis óók mooi te maken. Ook hier zitten we boven op de trends en passen we ons assortiment voortdurend aan. Je kunt onze complete collectie vaak in alle rust (maar wél in spiegelbeeld) bekijken, terwijl je in de kappersstoel zit en natuurlijk pakken we de cadeautjes ook mooi in. Dat hoort bij verwennen.

Bel ons voor een afspraak; we vinden het leuk je te ontmoeten.

1978_logo_371x371_mink
claarhaar%201%20%281%29
claarhaar%202%20%281%29
claarhaar%20drie%20%202
claarhaar%20drie%20%201
claarhaar%20drie%20%203

> Salon Claar | Boterweg 6 ’s-Hertogenbosch | 073-6900595 of 06-18522214